DKV Bewindvoering
Waarom bewindvoering?

Wanneer u of iemand in uw omgeving de financiën niet meer kan beheren, kan er beschermingsbewind worden aangevraagd.
Oorzaken voor het niet meer kunnen beheren van de financiën zijn bijvoorbeeld, verslavingsproblemen, psychische problemen, dementie, maar ook het hebben van schulden.
Een beschermingsbewindvoerder helpt dan om financiële beslissingen te nemen.

Wilt u informatie over het aanvragen van beschermingsbewind?
Bent u op zoek naar een bewindvoerder?
Heeft u advies nodig, of zoekt u advies over iemand in uw omgeving?
Neem contact met ons op!

U kunt ons bereiken op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur op telefoonnummer 030 600 62 99 of stuur een e-mail naar bewindvoering@dkvnieuwegein.nl

Suzanne de Olde, bewindvoerder

Onze dienstverlening

DKV Bewindvoering is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser.

Door onze jarenlange ervaring in de gerechtsdeurwaarderspraktijk, zijn wij bij uitstek geschikt om samen met u aan de slag te gaan met uw schulden.

DKV Bewindvoering biedt beschermingsbewind op maat aan, aan personen die tijdelijk of langdurig niet voor hun eigen financiën kunnen zorgen.
Onze diensten zijn erop gericht om de onder bewind gestelde financieel zelfredzaam te maken, met als doel de onder bewind gestelde uit te laten stromen.

DKV Bewindvoering heeft twee beschermingsbewindvoerders in dienst.
Zij zullen, voordat zij uw verzoek in behandeling nemen, een vrijblijvend gesprek met u voeren om te kijken of onze organisatie bij u past. .

Tarieven

De tarieven voor beschermingsbewind zijn wettelijk* vastgesteld.
Wanneer er sprake is van een minimum inkomen, kan de gemeente hier een vergoeding voor toekennen.
Dit vragen wij voor u na bij de gemeente waar u woont.

Tarieven Bewindvoering

*Regeling van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie van 4 november 2014, nr. 577811 houdende de invoering van de Regeling beloning curatoren, bewindvoerders en mentoren (Regeling beloning curatoren, bewindvoerders en mentoren).

Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid is het vermogen van mensen om zichzelf te redden met zo min mogelijk professionele ondersteuning en zorg.

Bij alles wat wij doen werken wij aan zelfredzaamheid: wij gaan er vanuit dat u uiteindelijk weer zelf voor uw administratie kan zorgen. Samen maken we hiervoor een plan en stellen we doelen op.