Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser is een familiebedrijf in Nieuwegein wat al meer dan 60 jaar kleine en grote ondernemers ondersteunt in het betaald krijgen van kleine en grote facturen. Bij ons kantoor werken incassomedewerkers, juristen en gerechtsdeurwaarders. Samen zorgen wij er al sinds jaar en dag voor dat ondernemers krijgen waar zij recht op hebben.

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

- advies geven

- debiteurenbeheer

- het begeleiden van het incassotraject

- het opstarten van de gerechtelijke procedure

 

Innovatie en een vernieuwende aanpak is iets wat ook bij onze organisatie past, maar niet altijd in deze branche wordt verwacht.

- Wij zetten alle beschikbare middelen (on- en offline) in om in contact te komen met de debiteur.

- Taalgebruik is eenvoudig, duidelijk en afgestemd op de doelgroep

- Beeld wordt ingezet in plaats van tekst, in de vorm van infographics

In al onze uitingen en contacten staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

 

Daarnaast zetten wij als kantoor in op "voorkomen" omdat voorkomen nu eenmaal beter is dan genezen. Hiervoor zetten wij factuuropvolgingssoftware in, die zorgt voor continuïteit in de opvolging van uw factuur: geheel vanuit uw eigen bedrijfsnaam én met de middelen en frequentie die bij uw bedrijf(sbeleid) past.

Als regionale speler komen wij graag in contact met lokale ondernemers om kennis te delen en de mogelijkheid om samen te werken af te tasten. Het initiatief van de Utrechtse Euro is daarin een mooi uitgangspunt. Samen staan we sterk!

Om problemen te voorkomen delen wij ook graag onze kennis. Wij merken dat er veel behoefte bestaat bij ondernemers om op een laagdrempelige manier advies te krijgen of om vragen te stellen. Daarom verzorgen wij op dit moment verrijkingssessies.

Op 21 november a.s. staat er een sessie gepland met als onderwerp Debiteurenbeheer en incasso. Elke ondernemer, klein of groot, is welkom. De verrijkingssessie is kosteloos, aanmelding loopt via Eventbrite.

Geen kans om bij een sessie aanwezig te zijn maar wel graag op de hoogte van onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!