W
aarom kiezen voor ons?

Alleen het beste is goed genoeg

Wij doen ons best voor u.
Elke dag opnieuw.
Wij streven ernaar uw verwachtingen keer op keer te overtreffen.

Afspraak is afspraak

Eerlijkheid, rechtvaardigheid en daadkracht.
Wij investeren in een lange en duurzame relatie met al onze klanten.

Uitdagen & Uitgedaagd worden

Wij denken met u mee.
Bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie.
Wij zoeken altijd nieuwe invalshoeken en ideeën.

W
ie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met een sterke regionale focus. Onze kernwaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid, persoonlijk contact, kwaliteit en vasthoudendheid. Onze kracht is een authentieke aanpak met korte, persoonlijke lijnen. Wij werken vanuit de gedachte van empowerment en vinden het belangrijk talenten te ontwikkelen. Wij zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk.

 
I
ncasseren

Na ontvangst van uw opdracht leggen wij een dossier aan. Wij gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag. In deze fase maken wij gebruik van brieven, e-mailberichten en belrondes om met uw debiteur in contact te komen en tot een oplossing te komen.

P
rocederen

Als het niet tot een oplossing komt en u besluit te willen procederen, zorgen wij voor het opstellen en uitbrengen van de dagvaarding, het monitoren en begeleiden van de procedure, ook bij verweer.

E
xecuteren

Na bestudering van het vonnis betekenen wij het vonnis aan de debiteur. Als betaling uitblijft brengen wij alle verhaalsmogelijkheden in kaart en zetten wij het meest effectieve executiemiddel in om de vordering te incasseren.

J
uridisch advies

Soms is een zaak dusdanig ingewikkeld of is de debiteur het niet eens met de vordering dat u behoefte heeft aan juridisch advies. In elk stadium kunnen onze juristen en gerechtsdeurwaarders u dit geven.

 
 
O
ns ambtelijk werkgebied

Vanuit Nieuwegein verrichten wij zelf de ambtshandelingen in de gehele provincie Utrecht en een deel van de provincies Gelderland, Overijssel, Zuid-Holland en Noord-Holland. Op basis van de indeling van de Gerechtelijke Kaart zijn dit de volgende plaatsen:

Ambtelijk werkgebied

A
lgemene voorwaarden

Download