Juridisch advies

Heb je een juridisch probleem en zoek je een oplossing? De juristen en gerechtsdeurwaarders van DKV Deurwaarderskantoor Visser in Nieuwegein staan jou op persoonlijke wijze bij met juridisch advies.

Kom direct in contact met één van onze juristen om de vervolgstappen te bepalen. Wij gaan direct aan de slag met jouw vraag en houden je tussentijds op de hoogte van de ontwikkelingen.

Niet elke zaak is simpel en rechttoe-rechtaan. Soms is een zaak zo ingewikkeld dat je vooraf of tijdens het proces juridisch advies goed kunt gebruiken. Dat kan ook zo zijn bij een verschil van mening over wat iemand jou schuldig is.

Heb jij juridisch advies nodig en herken jij je hierin?

  • Je klant betaalt niet en je wilt weten wat je nu moet doen.
  • Je hebt goed werk geleverd, maar je klant maakt bezwaar.
  • Er is onduidelijkheid over een overeenkomst of algemene voorwaarden.
  • Een deurwaarder heeft een dagvaarding afgegeven en je hebt juridische hulp nodig.
  • Je hebt een incassozaak en je debiteur moet worden gedagvaard.
  • Je verhuurt een woning of bedrijfsruimte en hebt een probleem met je huurder.

De juristen van DKV Deurwaarderskantoor Visser, zijn specialisten in het contractenrecht, goederenrecht, lease en huurrecht, en het beslag- en executierecht, die jou graag verder helpen met de juridische hulp die jij nodig hebt.
Als je de juristen van DKV inschakelt bespreken wij jouw situatie en wensen. Daarna zorgen we voor de juiste juridische hulp: wij geven je praktisch advies over de juridische mogelijkheden en hoe jij of wij daar invulling aan kunnen geven.

Omdat vragen vrij staat, bieden wij je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken en advies in te winnen. Heb je bijvoorbeeld twijfels over de kans van slagen? Over de mogelijke kosten? Of vragen over het traject?

Plan direct een gratis, vrijblijvende, online afspraak in met een van onze juristen

Je plant het 10-minuten adviesgesprek op het moment dat het jou uitkomt. Onze juristen zitten voor je klaar en helpen je graag verder! Vervolgens kun je zo weloverwogen je keuze maken wát te doen.

Of bel met één van onze juristen voor juridisch advies

Je kunt telefonisch contact opnemen via 030 600 62 96 met één van onze juristen:

mr. Danielle van Ralen jurist, gespecialiseerd in contractenrecht, goederenrecht, lease, huurrecht

mr. Albert Keijzer jurist en gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in goederenrecht, huurrecht, beslag- en executierecht

mr. Sylvia Visser jurist, gerechtsdeurwaarder en docent gespecialiseerd in huurrecht, insolventierecht, beslag- en executierecht

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.