Bewindvoering

Als schuldenproblemen je leven beheersen kun je gebruik maken van de diensten van DKV Bewindvoering in Nieuwegein. Onze professionele bewindvoerders helpen mensen met schuldenproblemen door op te treden binnen een beschermingsbewind.

Het overzicht over je financiën kwijt, oplopende boetes en schulden, druk van incassobureaus en deurwaarders. Soms zelfs de dreiging uit huis te worden gezet. Dat zijn nare situaties die veel stress veroorzaken. Soms werkt het zo verlammend dat je niet meer goed kunt functioneren en enveloppen maar ongeopend wegstopt in een la.
Niemand wil dat. Maar er zijn allerlei oorzaken – ziekte, familieomstandigheden, financiële tegenvallers, verkeerde keuzes – waardoor mensen financieel steeds dieper het moeras in worden getrokken. En er niet meer op eigen kracht uit kunnen komen.

Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om tot een oplossing te komen, maar misschien heb je meer hulp nodig. Beschermingsbewind kan dan een passende oplossing voor jou zijn.

Wat is beschermingsbewind?

Beschermingsbewind is een wettelijke maatregel die als doel heeft je vermogen te beschermen als je niet goed voor je eigen financiën kunt zorgen. Dit kan het gevolg zijn van sociale omstandigheden, maar ook van lichamelijke of psychische problemen of grote schulden.

DKV bewindvoering helpt!

Onze bewindvoerders van DKV Bewindvoering in Nieuwegein scheppen orde in de chaos en helpen je om jouw schulden weg te werken.

Herken jij je hierin? Of ken je iemand die in zo’n situatie terecht is gekomen?

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.dkvbewindvoering.nl wat wij voor je kunnen betekenen.

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.