Incassodiensten

Niets is vervelender dan dat je klant of opdrachtgever niet betaalt. Soms is het nodig om vreemde ogen in te schakelen om jouw klant alsnog je factuur te laten betalen. DKV Deurwaarderskantoor Visser helpt je daar graag bij met haar incassodiensten.

Wat kun je verwachten van de incassodiensten van DKV Deurwaarderskantoor Visser?

Aandacht voor de relatie
Sommige niet betalende klanten wijs je misschien liever de deur, maar dat bepaal alleen jij. Onze communicatie richting jouw klant is altijd duidelijk, maar respectvol zodat je ook in de toekomst een positieve relatie met je klant kan blijven houden.

Een eerlijk verhaal
We kunnen je gouden bergen beloven, maar soms lukt incasseren gewoon niet. Daarom een eerlijk verhaal over kans op succes en haalbaarheid. Maar we proberen wel altijd je verwachtingen te overtreffen!

100% inzet
We zetten ons voor 100% voor je in. Daarom werken wij ook niet no cure no pay: jouw vordering verdient de aandacht van onze deskundige vakmensen.

Bereikbaarheid
Dagelijks telefonisch bereikbaar, een snelle reactie op je e-mail en de mogelijkheid om via DKV Dossier Online direct met de behandelaar van je dossier te communiceren.

Heldere communicatie
Duidelijke taal en een begrijpelijke boodschap.

Transparantie
Vooraf duidelijkheid over het kostenrisico dat je loopt en door de online inzage kun je altijd en op elk moment je dossier volgen.

Voordat wij de incassoprocedure kunnen starten en jouw klant kunnen benaderen hebben wij gegevens nodig. Informatie over het starten van een incassoprocedure lees je op de pagina met veel gestelde vragen over incasso.

Ook vind je hier diverse modelbrieven (zoals de veertien dagen brief) die je kunt downloaden.

Hoe werken de incassodiensten van DKV Deurwaarderskantoor Visser in Nieuwegein?

Na ontvangst van je opdracht starten wij de incassoprocedure met het aanleggen van een dossier. In dit dossier registreren we alle gegevens die je bij ons aanlevert. Als er toch gegevens ontbreken of vragen zijn dan ontvang je van ons bericht.

Lever je je opdracht voor 15.00 uur aan? Je ontvangt dan dezelfde dag onze opdrachtbevestiging en we versturen jouw klant direct onze sommatie. Ook ontvang je gegevens om je te registreren voor DKV Dossier Online.

Incasso traject

Bij een incasso gaan wij uit van het principe ‘de vervuiler betaalt’: we brengen de kosten van een incassoprocedure zoveel mogelijk in rekening bij je klant (de wanbetaler).

Het doel van een incassoprocedure is je klant alsnog zover te krijgen om te betalen zonder dat je daarvoor naar de rechter hoeft te stappen.

Wij zetten daarvoor brieven, e-mails, tekstberichten, sommatie-exploten en telefonisch contact in. Dit alles in begrijpelijke taal met symbolen en infographics ter ondersteuning.

Voor een incassoprocedure geldt geen minimum- of maximumbedrag: klein of groot, we gaan ervoor dat je je vordering gewoon betaald krijgt.

Haalbaarheidsbeoordeling

Als het incassotraject geen resultaat oplevert, kan je besluiten om de zaak voor de rechter te brengen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je daar veel geld aan uitgeeft en alsnog met lege handen komt te staan.

Daarom checkt DKV eerst de haalbaarheid
Wij beginnen elk dossier met goed advies. Daarbij gebruiken wij ons eigen algoritme DKV voorspellende dossierwaarde voor een reële inschatting van je kans van slagen.
Voor jou als klant van DKV Deurwaarderskantoor Visser is deze check helemaal gratis.

Wij zullen ons 100% voor je inzetten!

Is ons advies positief – ja, een incassoprocedure of naar de rechter gaan heeft een goede kans van slagen – dan kan je rekenen op onze volle inzet om te zorgen dat jij je geld krijgt en dat we de kosten op de debiteur verhalen.

Daarbij houden wij je in heldere, begrijpelijke taal op de hoogte. Niks schimmig juridisch jargon, maar duidelijke taal en illustraties die in één oogopslag ingewikkelde dingen duidelijk maken. Wel zo efficiënt en prettig.

Persoonlijke kennismaking of vrijblijvend advies?


Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.