Innovatieve projecten

Niet alleen mensen, maar ook organisaties ontwikkelen zich een leven lang. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten en trends om onze klanten nog beter van dienst te zijn en duurzame oplossingen te creëren.

Meer weten?

Neem contact op met Bea van Oekelen via 030 600 62 93 of via sales@dkvnieuwegein.nl.  Zij vertelt je graag meer!

Bea van Oekelen – relatiebeheerder

Overzicht van onze afgeronde en lopende innovatieve projecten

Incasso 2.0 – Incassodiensten vanuit een sociale maatschappelijke invalshoek

Voor maatschappelijke partners, zoals sociale verhuurders, bieden wij Incasso 2.0 aan: incasseren vanuit een sociale, maatschappelijk betrokken invalshoek.

Contact krijgen met de wanbetaler. Voorkomen dat hij door oplopende kosten steeds dieper in de problemen komt. De gang naar de rechter zien te vermijden. Dat zijn de doelen van onze incassojuristen bij Incasso 2.0.

We leveren maatwerk en werken de incassoprocedure uit in nauw overleg met jou als onze klant. Samen bepalen we doelen, oplossingen, vergoedingen en KPI’s.

Belangrijke uitgangspunten bij de incassodiensten 2.0 van DKV Deurwaarderskantoor Visser

  • Wij brengen geen rente en incassokosten aan de klant in rekening voor onze incassodiensten
  • Wij streven naar een oplossing voordat het tot een dagvaarding komt
  • DKV factureert een vergoeding voor de gerechtsdeurwaarder voor elke opgeloste zaak

Hierbij werken wij nauw samen met onze bewindvoerders van DKV Bewindvoering. Zo bundelen we onze juridische expertise als deurwaarders met onze kennis van mogelijkheden om hulp te krijgen bij schulden.

Heldere taal

Geen moeilijke woorden en jargon, maar heldere taal die begrijpelijk en aantrekkelijk is voor de lezer, hoe fijn is dat?! Los van een prettige ervaring heeft onduidelijke taal grote gevolgen: want als je de boodschap van een tekst niet begrijpt, hoe weet je dan wat je moet doen? En als je niet weet wat je moet doen, hoe bereiken we dan een duurzame oplossing?

Daarom streeft DKV naar heldere taal voor iedereen in al haar communicatie. Dit doen wij door te schrijven op het niveau van de lezer, te werken met een duidelijke structuur, geen onnodig moeilijke woorden te gebruiken en tekst aan te vullen met beeldgebruik.

DKV Dossier Online

In juli 2020 is het DKV Opdrachtgever online dashboard online gegaan. Een totaal vernieuwd online platform waar opdrachtgevers hun zaken kunnen volgen en direct met hun contactpersoon kunnen communiceren.

Haalbaarheidsbeoordeling incasso en procederen
(DKV Voorspellende Dossierwaarde)

Een reële inschatting van je kans van slagen, hoe fijn is dat?

Onze haalbaarheidsbeoordeling is altijd onderdeel van het juridisch advies dat je krijgt. Een advies op basis van onze kennis en ervaring, de kenmerken van jouw vordering gecombineerd met een voorspelling op basis van onze data.

Met de haalbaarheidsbeoordeling bepalen we per klant de meest succesvolle manier om jouw factuur geïncasseerd te krijgen en of het zinvol is om naar de rechter te gaan.

DKV Samen Sterk

Geloof jij net als wij in kennis delen? In regelmatig contact met collega’s? En van elkaar leren om je te laten groeien in je vak? DKV maakt het op verschillende manieren mogelijk kennis te delen en van elkaar te leren.

Zo organiseren wij regelmatig verrijkingssessie over juridisch inhoudelijke onderwerpen. De inhoud is altijd verdiepend en praktijkgericht.

Ook organiseren wij kleinschalige koffiemeetings. Tijdens de meetings staat een actualiteit centraal. Met een kleine groep collega’s van verschillende organisaties gaan we in op de theorie en delen we ervaringen met elkaar.

Deelname aan de sessies en koffiemeetings is gratis.

Verder geven wij je graag een inkijkje in de huurrechtprocedures die de juristen van DKV hebben gevoerd.
Wij vertellen je hierover in de afleveringen van Huurrecht in de Spotlights.

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.