Over DKV Legal

Ons familiebedrijf, DKV Deurwaarderskantoor Visser

DKV Deurwaarderskantoor Visser in Nieuwegein, helpt al meer dan 60 jaar kleine en grote ondernemers en verhuurders bij financiële en juridische problemen.

Je kunt op DKV Deurwaarderskantoor Visser rekenen bij:

Incasseren

Onze incassospecialisten gaan snel en daadkrachtig aan de slag om via brieven, e-mails en belrondes met je debiteur in contact te komen en een oplossing te bereiken. Speciaal voor maatschappelijke partners bieden wij Incasso 2.0 – incasseren met de focus op het voorkomen van een gerechtelijke procedure en een gunstige kostenstructuur voor de debiteur.

Procederen

Lukt het niet langs de buitengerechtelijke of minnelijke weg, dan beoordelen we of procederen kans van slagen heeft.
We staan je bij door het opstellen en uitbrengen van de dagvaarding en begeleiden de hele procedure. Waar nodig reageren wij ook op het verweer van de tegenpartij.

Executeren

Als de rechter een vonnis heeft uitgesproken, bezorgen wij dat bij de debiteur. Komt deze het vonnis niet na, dan onderzoeken we wat het beste middel is om nakoming af te dwingen en zetten we alle stappen die nodig zijn om de vordering alsnog betaald te krijgen.

Juridisch advies

Onze incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders hebben een schat aan ervaring en deskundigheid. Daarmee kunnen we je in elk stadium van de procedure adviseren en bijstaan.

Onze professionele dienstverlening bij bewindvoering wordt beschreven op de website www.dkvbewindvoering.nl

Waar je DKV Deurwaarderskantoor Visser vindt

Sinds 25 augustus 2021 houden we kantoor aan de Ratelaar 40 in Nieuwegein, op een toegankelijke en laagdrempelige locatie: het Buurtplein Zuid – hét ontmoetingspunt in Nieuwegein Zuid en een centrum met allerlei diensten op het gebied van welzijn, gezondheid en cultuur. Niet alleen vlakbij de tram en winkelcentrum, maar ook vlakbij de uitvalswegen en met voldoende gratis parkeergelegenheid.

In dit kantoor hebben we uitstekende faciliteiten, ook voor online vergaderingen en online zittingen en voor hybride werken.

Op de hoogte blijven van alle actualiteiten en ontwikkelingen? Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn.

De medewerkers van DKV Deurwaarderskantoor Visser

Wij werken met een team van specialisten: relatiebeheer, incassomedewerkers, juristen en gerechtsdeurwaarders. Een schat aan kennis en ervaring, die we graag inzetten om jouw probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.