Betalingsregeling

Om een betalingsregeling af te spreken moet je het onderstaande formulier invullen. Voor je start met het invullen is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Persoonsgegevens en het dossiernummer
  • Welke inkomsten je hebt uit loondienst/zzp, uitkering of studiefinanciering.
  • Wat je verder ontvangt aan toeslagen, tegemoetkomingen, korting, alimentatie of andere inkomsten.
  • Welke uitgaven je hebt
  • Welke andere schulden er zijn

Aan het einde van het formulier vul je in wat jouw betalingsvoorstel is, dus hoeveel per maand of week je kunt betalen. Wij beoordelen dan op basis van jouw gegevens of jouw voorstel akkoord is. Vind je dat nou lastig? Wij denken graag met je mee en helpen je op weg. Bel of mail ons dan: 030- 6080470 of dkv@dkvnieuwegein.nl.

Teveel schulden? Is jouw schuld zo hoog, of heb je zoveel schulden, dat je niet weet of je wel aan een betalingsregeling kunt voldoen. Neem dan contact met ons op. Of neem contact op met jouw gemeente om de mogelijkheden van schuldhulpverlening te bespreken.

Vul uw gegevens volledig in:


Huurschuld?

In sommige gevallen biedt jouw verhuurder  je de mogelijkheid om gebruik te maken van DKV HuurFit. Hiermee kun je een betalingsvoorstel doen én ontvang je van één van onze gespecialiseerde budgetcoaches tips over jouw financiële situatie. Wil je weten of je in aanmerking komt voor DKV HuurFit, bel ons op: 030 – 6080470 of mail naar: dkv@dkvnieuwegein.nl

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.