Als opdrachtgever kun je gebruik maken van het online platform DKV Opdrachtgever Online.

De online dashboards met handige widgets geven realtime inzicht in de status van dossiers.

 

DKV Opdrachtgever Online dashboard

 

Wat vind je op de dashboards van DKV Opdrachtgever Online?

Widgets

Aanklikbare widgets met dossiers per fase (taartdiagram), voor u geïncasseerd (lijndiagram), overzicht van de 10 laatste dossiers waarin acties zijn uitgevoerd, dossiers per sluitcode (staafdiagram), instroom nieuwe zaken (lijndiagram), tabel met het aantal dossiers dat de huidige maand is aangemaakt en het aantal dossiers dat de afgelopen maand is afgesloten, een lijst van rapportages, een aantal totalen van alle dossiers, een widget ‘Nieuws en zo’ en een tabel met jouw favoriete dossiers.

Overzicht van jouw dossiers

Je ziet hier een tabel met jouw dossiers. Standaard worden alle lopende dossiers opgehaald. Met de knopjes Favoriet, Lopend, Gesloten en Filter is het mogelijk om de lijst te aan te passen. Ook kun je gebruik maken van de Snelfilter of Export mogelijkheid.

Als er in de tabel op een dossier wordt geklikt wordt standaard het volledige dossier uitgeklapt binnen de tabel. Hier kunnen alle details van het dossier worden ingezien:  zoals de stand van zaken, indien een regeling is afgesproken met de debiteur worden de belangrijkste gegevens van de regeling hier getoond, indien er rolgegevens aanwezig zijn in het dossier worden die hier getoond, onze contactgegevens, een PDF icoon om eenvoudig een overzicht van het dossier in PDF te downloaden, het saldo van het dossier met de specificaties van bedragen. Zo kunnen bijv. de facturen die leiden tot een hoofdsom worden getoond, of alle boekingen die leiden tot een totaalbedrag aan betalingen.

Handig: direct reageren!

Er zijn een aantal opties om te reageren in een dossier. Dit kan d.m.v. een aantekening met optioneel een bijlage (maximaal 2 MB), invoer van een betaling (direct zichtbaar in het dossier) of invoer van een sluitvoorstel.

FAQ

Na het inloggen vind je uitleg over alle onderdelen terug onder de Frequent Ask Questions (FAQ). FAQ vindt je door op het vraagteken icoontje te klikken. Je kunt ook de volledige handleiding downloaden.

Beveiliging

DKV Opdrachtgever Online is naast de standaard login op basis van gebruiker en wachtwoord, voorzien van een stel extra voorzorgsmaatregelen die te maken hebben met de veiligheid van jouw privacygevoelige data. Inloggen gaat via een SSL-certificaat en een verbinding via HTTPS. Met behulp van een SSL-certificaat en een HTTPS-protocol zijn browsers en servers in staat informatie eerst te versleutelen en bij aankomst weer te ontsleutelen. Daarnaast maken wij gebruik van Two Factor Authentication of Twee-factor-authenticatie (afgekort 2FA). Dit betekent dat bij inloggen in het systeem er naast een gebruikersnaam en wachtwoord een extra gegeven nodig is. Deze ‘security code’ wisselt per loginpoging en wordt per e-mail verstrekt.

Bij een vermoeden van misbruik of fraude verzoeken wij dit direct te melden, zodat wij het account kunnen blokkeren.

 

Maak je al gebruik van DKV Dossier Online?

Dan is jouw oude wachtwoord je registratiecode voor DKV Opdrachtgever Online.

 

Nog geen inloggegevens ontvangen?

Ik wil inloggegevens aanvragen