Kennis sessies

DKV Samen Sterk

Omdat wij geloven in kennis delen, organiseren wij kennis sessies en koffiemeetings over allerlei (juridische) onderwerpen! Met als doel regelmatig contact met elkaar en met collega’s. En vooral van elkaar leren om te groeien.

Meld je hiernaast aan voor één van de sessies of via onze EventBrite pagina. Deelname aan de sessies en koffiemeetings is gratis.

Webinar

Dit noemen wij ook wel kennis sessies of verrijkingssessies. De sessies duren een uur en zijn kosteloos. De inhoud is namelijk altijd verdiepend en praktijkgerecht. De onderwerpen wisselen steeds. En zijn zowel juridisch, bijvoorbeeld over het huurrecht, als niet juridisch. Met een kleine groep collega’s van verschillende organisaties bespreken we de theorie en delen we ervaringen met elkaar.

Fysieke bijeenkomsten

Tijdens de fysieke bijeenkomsten van een dagdeel gaan we dieper in op een specifiek onderwerp. Met een kleine groep collega’s van verschillende organisaties gaan we in op de theorie en delen we ervaringen met elkaar.
De kosten zijn € 175 per dagdeel.

Incompany sessies

Wil jij voor jouw organisatie graag een kennis sessie organiseren? Of is er een casus die je graag in een teamoverleg verder uit wil diepen? Dat kan! Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over actualiteiten of juridische vraagstukken. We stemmen de inhoud of op jouw organisatie en je specifieke behoefte.

Sylvia Visser vertelt je er graag meer over!
Bel 030 60 80 470, mail sales@dkvnieuwegein.nl of stuur een berichtje via LinkedIn!

e-Learning

Omdat wij het ontwikkelen van talent en het beste in mensen naar boven halen belangrijk vinden ontwikkelen wij een e-learning. Want alleen het beste is goed genoeg!

De inhoud is speciaal afgestemd op incassomedewerkers, juristen en gerechtsdeurwaarders. De e-learning bestaat op dit moment uit de modules: juridisch basis, juridisch verdieping, juridisch gerechtsdeurwaarders en PE onderwijs.

Wij zijn momenteel druk aan het ontwikkelen. Vervolgens starten wij met een pilot fase in Q2 2023. Daarna volgt de verdere uitrol in Q3 2023.

Meer weten of deelnemen aan de pilot?

Sylvia Visser vertelt je er graag meer over!
Bel 030 60 80 470, mail sales@dkvnieuwegein.nl of stuur een berichtje via LinkedIn!

No Events Found

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.