stage juridisch/administratief

Volg jij de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist en zoek je een stageplaats? DKV Legal B.V. heeft weer ruimte voor een stagiair (minimaal 16 uur per week)!

locatie Nieuwegein

Wat ga je doen?

Je wordt opgeleid richting incassomedewerker en werkt mee met onze incassomedewerkers. Tijdens je stage behandel je eenvoudige incassozaken: je registreert de opdracht, behandelt de post, hebt telefonisch contact met diverse partijen. Je voert niet alleen zelfstandig werkzaamheden uit, maar ook voer je ondersteunende taken voor meer ervaren incassomedewerkers en juristen uit.

Om te leren hoe het werk ‘binnen’ zich vertaald naar ‘buiten’ (naar de schuldenaar) ga je één of meerdere dagdelen op pad met de gerechtsdeurwaarder. Je leert wat exploten zijn, hoe een ontruiming gaat (en wat we doen om de ontruiming te voorkomen) en je ondersteunt de gerechtsdeurwaarder bij het maken van een proces-verbaal van constatering.

Je loopt minimaal twee dagen per week (16 uur) stage.

Wie zoeken wij?

  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent resultaatgericht en in staat om zorgvuldig en onder druk te werken.
  • Je wilt kwaliteit leveren en samenwerken.
  • Je vindt het belangrijk om meer te leren op het gebied van de zakelijke juridische dienstverlening.

Wat bieden wij?

Een stageplaats bij een SBB erkend leerbedrijf met passende begeleiding om jezelf te ontwikkelen, fouten te maken, te leren en ervaring op te doen.

Je ontvangt een stagevergoeding gebaseerd op de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Sinds 1 januari 2023 bedraagt deze vergoeding voor mbo-, hbo- en wo-studenten 747 euro per maand.Deze stagevergoeding is gebaseerd op een vijfdaagse werkweek, waarbij wordt uitgegaan van 40 uur stage (5 dagen van 8 uur) per week. Bij een stage van minder dan 40 uur per week, wordt de stagevergoeding berekend naar evenredigheid van het aantal afgesproken uren.

Voorbeeld
Een stagiair loopt op 4 dagen, 5 uur per dag stage. De berekening is als volgt: 4 x 5 = 20 uur.
20 uur/40 uur x maandbedrag = stagevergoeding.

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.