CorporatiePlein Online 2020

CorporatiePlein Online - 24 september 2020

Je vindt ons 24 september 2020 op CorporatiePlein Online! CorporatiePlein Online biedt bezoekers en exposanten de totale eventbeleving, maar dan online.

Bezoekers krijgen persoonlijk hun toegangsbadge overhandigd en kunnen vervolgens netwerken op de beursvloer, virtuele beursstands bezoeken en deelnemen aan (plenaire) kennissessies en/of online demo’s van exposanten. Bezoekers kunnen eenvoudig 1-op-1 chatgesprekken voeren met standhouders en andere bezoekers en direct vervolgafspraken voor een videogesprek maken. Verrassend, spannend en leuk worden de speeddate-carrouselsessies. Gedurende diverse momenten op de dag mixen en matchen we exposanten met bezoekers. Allemaal leuke en slimme online features waarmee bezoekers met elkaar en met exposanten in contact kunnen komen.

>> Klik hier om je aan te melden! <<

About the Author

Sylvia Visser is jurist, gerechtsdeurwaarder en ondernemer. Haar specialisaties zijn huurrecht en ondernemersvaardigheden. Sylvia houdt zich bezig met de rol van de gerechtsdeurwaarder in de maatschappij en ontwikkeling van legal design binnen Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser. https://www.linkedin.com/in/sylvia-visser/

Leave a comment

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.