DKV HuurFit

Voor verhuurders met hart voor huurders

Als verhuurder wil je jouw huurders een fijn thuis bieden. Daarbij staan maatwerk, betaalbaarheid en de persoonlijke relatie centraal. Soms hebben huurders echter te maken met (tijdelijke) financiële uitdagingen die het woongeluk onder druk zetten. Omdat wij vinden dat, ondanks deze uitdagingen, iedere huurder recht heeft op een thuis, ondersteunen wij graag bij het vinden van passende oplossingen voor verhuurders en hun huurders.

Daarom hebben wij krachtige, persoonlijke en daadkrachtige oplossingen ontwikkelt voor verhuurders met hart voor hun huurders. Dat doen wij met de proactieve totaalaanpak HuurHeppie© en door de samenwerking met de innovatieve app MyQii en daarbij passende maatwerkaanpak HuurFit©.

HuurHeppie – onze oplossing voor huurachterstanden

Door de maatschappelijke ontwikkelingen en vraag om actiever beleid aan de voorkant om schulden te voorkomen, ontwikkelden wij HuurHeppie©. Een totaalaanpak vanuit onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van huurrecht en huurincasso, maar ook vanuit onze rol als gerechtsdeurwaarder en bewindvoerder. Wij nemen direct contact op met de huurder en brengen snel en volledig de schuldenproblematiek in kaart. De huurder kan vervolgens meteen gebruik maken van onze juridische expertise, budgetcoaching of bewindvoering. Door die persoonlijke en directe aanpak worden dure juridische trajecten voorkomen. Ook de verhuurder krijgt zelf meer handvatten in onze kennissessies waarbij wij onze kennis delen. Zo verhuur jij happy en huurt de huurder happy.

Maatwerkoplossingen met HuurFit©

Om nog meer ondersteuning te bieden en onze dienstverlening te verbeteren, werken wij vanaf nu aanvullend op het traditionele incassotraject samen met de MyQii app. Wij noemen dit DKV HuurFit©. Met deze innovatieve app kunnen huurders makkelijk en veilig hun eigen gegevens beheren en eenvoudig informatie aanleveren vanuit overheidsbronnen en banktransacties. De huurder hoeft dus geen tijd meer te verspillen aan het zoeken, verzamelen en versturen van documenten. Op basis van deze gegevens beoordeelt DKV welke betalingsregeling passend is bij het budget van de huurder. Ook ontvangt de huurder een persoonlijk budgetadvies van één van onze budgetcoaches of bewindvoerders, zodat de huurder financieel fit is.

MyQii-app

Veiligheid is natuurlijk essentieel bij het delen van gegevens, daarom levert MyQii de hoogste digitale zekerheid die op dit moment beschikbaar is. Hiervoor werkt MyQii samen met een Qualified Trust Service Provider (QTSP). Een QTSP geeft gekwalificeerde certificaten uit binnen de PKIoverheid infrastructuur en voldoet aan de strengste betrouwbaarheidseisen. Ook heeft Qii een ISAE 3000-verklaring waarmee zij de integriteit van de gegevens die ze leveren kunnen aantonen. In de vastgoedsector wordt Qii al langer ingezet om bijvoorbeeld te reageren op een woning, of om huurders te screenen.

Hoe werkt DKV HuurFit© precies?

Jouw huurder krijgt een persoonlijke uitnodiging met uitleg om zijn gegevens te delen van de MyQii app. Wij gaan vervolgens met die gegevens aan de slag. We willen met DKV HuurFit© niet alleen zorgen voor een passende betalingsregeling, maar ook echt iets betekenen voor huurders met schulden. We streven ernaar om jouw huurders passende regelingen en budgetadvies te bieden, zodat huurders weer grip op hun financiën krijgen en volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. En jij als verhuurder mensen een passend en betaalbaar thuis kunt bieden.

Met DKV HuurFit© creëer je positieve impact

Bied jouw huurders duurzame en passende betalingsregelingen met DKV HuurFit©. En ervaar hoe woonplezier vergroot wordt met een betalingsregeling en persoonlijk budgetadvies op maat. Samen zorgen we voor maatschappelijke, positieve impact en financieel fitte huurders.

Weten wat HuurHeppie© en HuurFit© voor jou kan betekenen?

Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden en hoe DKV Huurfit© jou kan ondersteunen bij het creëren van een thuis voor al je huurders. Met onze betrokken aanpak en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat jij als verhuurder écht het verschil kunt maken in het leven van je huurders.

Kies voor DKV Huurfit© – samen werken we aan woongeluk voor iedere huurder!

Chat

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.